Wij verzorgen ook het onderhoud voor zakelijke klanten. Neem contact met ons op zodat wij u een voorstel kunnen doen voor een onderhoudscontract of incidenteel onderhoud.

 

Een tuin heeft zorg nodig want een tuin leeft!

Goed onderhoud van uw tuin is belangrijk om deze in optimale conditie te houden. Als u het hele jaar wilt kunnen genieten van een mooie tuin dan is regelmatig deskundig onderhoud geen overbodige luxe.

Het deskundige onderhoudsteam van, Van Den Heuvel Hoveniers staat voor u klaar om deze onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. De medewerkers zijn deskundig en zijn in staat om uw tuin vakkundige te onderhouden en te verfraaien. Hoe vaak er onderhoud gepleegd moet worden aan uw tuin is afhankelijk van het type tuin en het natuurlijke evenwicht daarin.

Voor een goed verzorgde tuin maken wij graag in overleg met u een passend onderhoudscontract of komen we desgewenst voor incidenteel onderhoud bij u langs.

Boomverzorging

Het snoeien van een boom doet bloeien en groeien.

Elke boom heeft verzorging nodig. Van Den Heuvel Hoveniers is gecertificeerd boomverzorger. Met het oog op uw en onze veiligheid werken wij met de beste materialen. Wij verzorgen het kappen, snoeien en toppen van bomen. Indien gewenst kunnen wij na het kappen de bomen versnipperen en/of afvoeren.